Hanna HI96813 refraktometer for sukker i vin
kr 3 433,00
(kr 4 291,25 inkl. mva)
Refraktometer til måling av 0 til 50% Brix i vin samt potensielt alkoholnivå.
Beskrivelse
Hanna HI96813 refraktometer for sukker i vin
Hanna HI96813 refraktometer er et optimalt måleinstrument for sukker i vin. Måleren oppgir 2 skalaer:
- 0-50% Brix sukker under produksjon av vin.
- 0,0 – 25,0 % V / V potensiell alkohol.
Enheten måler den refraktive indeksen og viser verdien både som % Brix og potensiell alkohol i % V / V. Dette måleinstrumentet kan bli manuelt tilpasset brukerens behov, da ingen konvertering skjer automatisk. Konvertering til % Brix må derfor gjøres manuelt.
Generelle verdier ligger på 0,55, men man kan justere konverteringsverdien fra 0,5 til 0,7 om nødvendig. Refraktometeret trenger ikke kalibreringsløsninger, har et stort LCD display og er godkjent i henhold til IP65 for støv og vannbeskyttelse.
HI96813 Refraktometer har følgende spesifikasjoner:
Måleområde sukkerinnhold: | 0 til 50 % Brix, 0,0 til 25,0 % V / V potensiell alkohol. |
Måleområde temperatur: | 0°C til 80°C |
Oppløsning sukkerinnhold: | ± 0,1 % Brix og ± 0,1 % V / V potensiell alkohol |
Oppløsning temperatur: | ± 0,1°C |
Nøyaktighet sukkerinnhold: | ± 0,2 Brix og ± 0,2 V / V potensiell alkohol. |
Nøyaktighet temperatur: | ± 0,3°C |
Temperaturkompensasjon: | Automatisk mellom 10°C og 40°C. |
Måletid: | Ca 1,5 sekunder |
Minste målevolum: | 100 µL (for å dekke prismen totalt) |
Lyskilde: | Gult lys |
Automatisk skru-av funksjon: | Automatisk etter 3 minutter uten bruk |
IP-godkjenning: | IP65 |
Tilleggsinformasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Produsent | |
IP-Sertifisering | IP54, IP65 |
Bruksområde: | Vin |