Refraktometer til sukker i bakevarer Atago PAL-Patissier
kr 3 764,00
(kr 4 705,00 inkl. mva)
Refraktometer med dobbel skala for Brix og Baume.
Beskrivelse
Refraktometer til sukker i bakevarer Atago PAL-Patissier
Refraktometer til sukker i bakervarer PAL-Pâtissier har dobbel skala for Brix og Baume. Ideelt refraktometer for å måle sukkerinnhold i søte stoffer som f. eks sirup. Med et bredt måleområde fra 0,0 til 85,0 Brix gir PAL-Pâtissier nøyaktige resultater og allsidighet for dine kulinariske kreasjoner.
Med dette refraktometeret tar det bare 3 sekunder å gjøre en måling. Den er enkel å rengjøre da den er IP65-gradert for støv- og vannbeskyttelse. Dette refraktometeret til sukker har også automatisk temperaturtilpassing som øker nøyaktigheten ved varme målinger.
Atago har kalt dette refraktometeret for «PAL-Pâtissier» fordi det er spesifikt utviklet og designet for bruk av pâtissiers, franske konditorer eller bakere som spesialiserer seg på å lage kaker, desserter, og andre søtsaker. Navnet «Pâtissier» er hentet fra det franske ordet som betyr konditor eller dessertkokk.
Dette digitale refraktometeret er skapt med tanke på behovene til profesjonelle konditorer, og det fokuserer spesielt på nøyaktige målinger av sukkerinnhold (Brix og Sugar Baume). Ved å tilpasse produktet til denne spesifikke bransjen, er Atago at PAL-Pâtissier optimalisert for de spesifikke kravene og standardene som gjelder for å lage deilige desserter og konditorvarer.
Nøkkelegenskaper:
- Måleskala: Brix og Baume
- Måleområde: 0,0 til 85,0% Brix og 0 til 45° Baume
- Oppløsning: Brix: 0,1 % og Baume 1°
- Nøyaktighet: Brix : ±0,2 % og Baume : ±1°
- Enkel og rask måling på 3 sekunder med lav prøvemengde (2 til 3 dråper)
- IP-65 beskyttelse
Er det noe mer du lurer på er det bare å kontakte oss, vi hjelper deg gjerne.
Tilleggsinformasjon
Vekt | 1 kg |
---|---|
Produsent | |
Bruksområde: | Bakevarer, Sukker |