Metrel A1631 EV overvåkningskabel til Eurotest XC/XDe

kr 14 050,00
(kr 17 562,50 inkl. mva)

Spesialdesignet tilbehør for overvåking av CP-signal, PP-motstand, strøm og spenning under lading av elektriske kjøretøy (EV)

Leveringstid: 2-3 uker Varenummer: 114403 Kategorier: ,

Beskrivelse

Metrel A1631 EV overvåkningskabel til Eurotest XC/XDe

Metrel A1631 EV overvåkningskabel er et spesialdesignet tilbehør for overvåking av CP-signal, PP-motstand, strøm og spenning under lading av elektriske kjøretøy (EV). Denne overvåkningskabelen er kompatibel med Eurotest XC og Eurotest XDe, samt A1632 EVSE-adapter, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy for presis overvåking og testing av EV-ladestasjoner (EVSE).

Nøkkelfunksjoner:

  • CP-signal og PP-motstandsovervåking: Sikrer at alle signaler og motstander overvåkes nøyaktig for optimal lading.
  • Strøm- og spenningsmåling: Med standard bananbøssinger og måleloops for strømtenger kan brukeren enkelt koble til standardinstrumenter for ytterligere verifikasjon av strøm- og spenningskvalitet på EVSE-utgangen.
  • Ladesimulering: Muliggjør simulering av belastning opptil 13A via bananpluggene, noe som er ideelt for verifikasjon av tellere og målere i ladeutstyret.
  • Robust konstruksjon: Leveres innebygd i en kraftig koffert med måleledninger og Type 2 plugg, som sikrer holdbarhet og enkel transport.

Bruksområder:

  • Elektriske kjøretøy: Designet for bruk med elektriske kjøretøy for å sikre sikker og effektiv lading.
  • EVSE-testing: Perfekt for testing og verifikasjon av EV-ladestasjoner, noe som gir pålitelig overvåking av ladeprosessen.

Spesifikasjoner:

  • Type 2 tilkoblinger: Utstyrt med en Type 2 hannplugg for tilkobling til EVSE og en Type 2 hunnkontakt for tilkobling til EV.
  • Kompatibilitet: Fungerer sømløst med Metrel Eurotest XC og XDe.
  • Ekstra funksjoner: Mulighet for tilkobling til standardinstrumenter og simulering av ladestrømmer.

Metrel A1631 EV overvåkningskabel er den perfekte løsningen for alle som trenger nøyaktig overvåking og testing av elektriske kjøretøyladesystemer. Enten du arbeider i industrien eller utfører hjemmeinstallasjoner, vil denne kabelen sikre at ladingen utføres trygt og effektivt.

Hvis du lurer på noe – ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Tilleggsinformasjon

Produsent

Tilbehør